آیا افراد غیرحرفه‌ای می‌توانند برای ویدئووال استراکچر طراحی کنند؟

در این مقاله می‌خواهیم در مورد استراکچر یا سازه‌های فلزی به طور مفصل صحبت کنیم. در ابتدا به این سوالات پاسخ دهیم که استراکچر ویدئووال چیست و چرا و چه زمانی و در چه شرایطی برای اجرای ویدئووال به استراکچر نیازمندیم؟

استراکچر ویدئووال سازه‌ای فلزی از جنس آهن یا آلومینویم هست که برای نصب و اجرا ویدئووال در شرایطی که دیوار موجود جهت تکیه‌گاه مانیتورها مقاوم نباشد یا کلا تکیه‌گاهی برای نصب ویدئووال وجود نداشته باشد، استفاده می‌شود.
استراکچر ویدئووال توسط افراد متخصص و با بهره‌گیری از دانش مهندسی با توجه به شرایط مختلف، طراحی، ساخته و اجرا می‌گردد، این دانش مهندسی، تضمین کننده کیفیت و دقت محاسبات سازه طراحی شده و در نهایت زیبایی ویدئووال نصب شده است.
بنابراین توصیه می‌شود با بهره‌گیری از افراد متخصص در زمینه سازه‌های فلزی جهت اجرای پروژه‌های ویدئووالی خود، از اتلاف وقت، انرژی و هزینه خود پیشگیری کنید.
نکته مهمی که در مورد طراحی سازه وجود دارد، تطابق کامل سازه با براکت‌های ثابت و پوش پول مورد استفاده می‌باشد. براکت‌های ویدئووالی استاندارد نیز با طراحی مهندسی متناسب با انواع مانیتورها اعم از برندهای مختلف و سایزهای مختلف طراحی و تولید می‌شوند.

مشکلات بعد از نصب سازه غیراستاندارد:

شاید برخی افراد مدعی باشند که با استفاده از یک استراکچر غیر استاندارد پروژه‌ای را اجرا کرده و مشکلی ایجاد نشده است.
در پاسخ به این افراد باید به این مهم اشاره کرد که 90 درصد ایرادات در زمان نصب مانیتورها بر روی سازه مشخص خواهد شد که شامل:
1-ایجاد فضا بین مانیتورها، عدم فیکس شدن مانیتورها در کنار یکدیگر
2-عدم تظابق جای پیج‌های براکت‌ها با محل قرارگیری تعبیه شده روی سازه
و 10 درصد ایراد سازه غیراستاندارد در دراز مدت با ایجاد انحنا در اثر وزن مانیتور به دلیل عدم استفاده از متریال با ضخامت مناسب و به وجود آمدن افتادگی سازه مشخص می‌شود که سبب رسیدن آسیب جدی به مانیتورها خواهد شد.
در هر دو حالت، اتلاف وقت و هزینه اتفاق خواهد افتاد.
با توجه به مطالب مذکور، برای اجرای یک ویدئووال بی نقص و ایده‌آل باید در درجه اول از متخصصان مربوطه مشاوره دریافت نموده و در درجه دوم  از براکت و سازه استاندارد مهندسی شده توسط افراد و مجموعه‌های حرفه‌ای استفاده کرد.
مجموعه آی تی مرکزی با بهره‌گیری از این افراد متخصص این مهم را برای شما عزیزان فراهم می‌نماید. جهت مشاهده نمونه اسراکچرهای اجرا شده به بخش استراکچر در بخش مانیتورهای صنعتی و ویدئووال مراجعه بفرمایید.

سازه آهنی یا آلومینیومی؟

اولین و مهم‌ترین تفاوت این دو نوع فلز در قیمت تمام شده استراکچر می‌باشد که در واقع به دلیل گران‌تر بودن فلز آلومینیوم در مقایسه با آهن، سازه آلومینیومی تقریبا 2 تا 2.5 برابر سازه آهنی هزینه دارد.
همیشه شرایط محل نصب سازه استراکچر تعیین‌کننده نوع، جنس و شکل استراکچر بوده و بنابراین در مواردی که امکان عملیات جوشکاری در محل اجرای سازه وجود نداشته باشد، اجبارا باید از سازه آلومینیومی استفاده کرد.
در برخی موارد شرایط محل نصب ایجاب می‌کند که وزن سازه سبک باشد که در این موارد نیز از سازه آلومینیومی استفاده می‌گردد.
و یک مزیت در سازه آلومینیومی نسبت به سازه آهنی وجود دارد این هست که برای مواردی که نیاز به جابه‌جایی سازه وجود دارد، امکان جابه جایی سازه آلومینیومی ساده‌تر می‌باشد.
نویسنده: پیرایش – گروه آی تی مرکزی
keyboard_arrow_up